Bijdragen

We hebben een eindige voorraad zoet water. Maar, water is nodig in vele aspecten van ons leven. De populatie is stijgende en daarmee is ook de vraag naar zoet water stijgende. We hebben het nodig voor consumptie, irrigatie, industrieel en veel meer.

Wetenschappers zijn op zoek naar manieren om zo veel mogelijk zoet water te behouden. Ze zijn ook opzoek naar manieren op de voorraden te beschermen. Dit is een zeer populair magazine op het gebied van deze onderzoeken.

Je zult waarschijnlijk niet veel websites vinden die zich hierom bekommeren. Vandaar dat mensen die interesse hebben in zoet water onderzoeken onze site vaak bezoeken. We zijn altijd up-to-date.

We beschikken over een gemotiveerd team van schrijvers. Maar we nodigen ook vaak gastschrijvers uit om voor ons te schrijven. Ze voegen nieuwe perspectieven toe. Als je zelf een expert bent in het bestuderen van zoet water voorraden, nodigen we je uit om je steentje bij te dragen aan ons magazine.

Wat te verwachten

Je zult betaalt worden voor elk artikel dat wij uitbrengen in ons magazine. Het artikel zal dan voor lange tijd in ons archief blijven. We promoten onze artikels op social media.

Je artikel zal gelezen worden door veel mensen. Door voor ons te schrijven zal je je verrijken en zullen veel andere magazines je contacteren om voor hun ook te schrijven. We zullen een link naar je website toevoegen, zodat je site ook veel meer bezoekers krijgt.

Leidraad

We willen graag onze manier van werken behouden dus we vragen onze gatschrijvers om strict onze orders op te volgen. De artikels die je schrijft moeten een goede basis hebben. Als je een onderzoek vermeldt, moet je ook de bron van die informatie erbij vermelden.

Je kan relevante links toevoegen zodat de lezers meet informatie kunnen vergaren. Maar, een link toevoegen met als doel deze te promoten wordt niet toegestaan. Wanneer je het artikel aan het schrijven bent, zorg er dan voor dat je een goede titel hebt. Ondertitels gebruik je wanneer nodig.

Het artikel moet goed gestructureerd zijn. Je zou in korte paragrafen moeten schrijven zodat het makkelijk leesbaar is. Probeer geen vaktaal te gebruiken aangezien onze lezers verschillende achtergronden hebben. Wanneer je je artikel indient, zal het worden nagelezen door onze schrijvers. Wanneer het dan uiteindelijk wordt geaccepteerd, zullen we je hiervan op de hoogte houden via een schrijven.

Voor dat je je artikel begint te schrijven, verwachten we een korte samenvatting ervan, zodat we dit eerst kunnen goedkeuren. Zorg er ook voor dat je geen plagiaat pleegt of spelfouten en grammaticale fouten maakt. We hebben een hoge standaard, die we graag hoog houden en we verwachten hetzelfde van onze gastschrijvers. Contacteer ons voor verdere informatie.